HIMNI
I GRAMOZIT
 


Kreu Registration RSS
Ndeshja e fundit
Menu
ne facebook
Ndeshja e ardhshme

kerko
sondazh
Mendoni se GRAMOZI mund te ngjitet perseri ne superiore ???
Total of answers: 378
Lidhu
Statistika

Gjithesej Online 1
Vizitore 1
Perdorues 0
ne youtubeSPONSORI KRYESOR I SKUADRES SE GRAMOZIT ESHTE KOMPANIA LIDER NE SHQIPERI NE FUSHEN E KARBURANTEVE AJO ESHTE TACI OIL.QE NGA NGJITJA E GRAMOZIT NE KATEGORINE E PARE FRENAT NE DORE I MORRI TACI OIL ME PRESIDENTIN Z. MUSTAFA TACI.AI KA SHPENZUAR NJE SHUME TE KONSIDERUESHME PER FUTBOLLIN KOLONJAR DUKE MARRE PER SKUADREN NJE AUTOBUZ DHE UNIFORMAT QE DITET E PARA TE DREJTIMIT TE KLUBIT KOLONJAR.DUKE FALENDERUAR TACI OIL DHE Z. MUSTAFA TACI ,DUHET FALENDERUAR DHE BASHKIA E QYTETIT TE ERSEKES ME KRYETAT Z.ADRIATIK BRACE QE KA DHENE KONTRIBUTIN E TIJ PER TE NDERTUAR KETE SKUADER KOMPAKTE QE NA U PARAQIT SEZONIN E SHKUAR DHE NE KETE SEZON . F A L E M I N D E R I T.