HIMNI
I GRAMOZIT
 


Kreu Registration RSS
Ndeshja e fundit
Menu
ne facebook
Ndeshja e ardhshme

kerko
sondazh
Mendoni se GRAMOZI mund te ngjitet perseri ne superiore ???
Total of answers: 378
Lidhu
Statistika

Gjithesej Online 1
Vizitore 1
Perdorues 0
ne youtube
Logoja e re e firmës sportive Italiane "ERREA",me sponsor Kolonjarin Robert Pashko.Për këtë ne bashkinë e qytetit të

Ersekës,në prani te drejtuesve të klubit Kolonjar,Brace Qirjako dhe shefit të zyrës së  marketingut,është nënshkruar

një  kontrat për tri vitet e ardhshme,ku Pashko do të sponsorizojë ekipin kolonjar në të gjithë bazën materiale,duke

filluar që  nga uniformat,këpucë,tuta,çanta,topa,jelekët,qe i nevojitet skuadres për këtë sezon .